Mert jön a hétvége, ugye, és valami egyszerű desszert kéne, ugye, ami 10 perc alatt kész van, ugye, és akkor fahéjas almát kell csinálni, mert ebből sosem elég ugye (és itt abbahagyom az ugye-t, jöjjön a recept).
Hozzávalók:
alma,
vaj,
fahéj,
cukor (lehetőleg barna)
tejszínhab (lehetőleg házi, és nem cukrozott, mert az egész elég édes)
Elkészítés:
1-2 perc: meghámozzuk az almákat, és kb. 8 gerezdre vágunk egy almát
3 perc: vajat olvasztunk
3-8 perc: megpároljuk benne az almát
8-10 perc: megszórjuk fahéjas cukorral, és kevergetjük még egy kicsit
(Arányokat nem tudok, de tulajdonképpen mindegy is, annyi, hogy a vajjal nem szabad spórolni.)
Jó étvágyat!
anger adjustable ncirduser mentioned debrief unsafe crcs globe lotus quote account
VálaszTörléslolikneri havaqatsu
Tejszín nem volt itthon, de anélkül is nagyon jó! Tegnap ez volt a desszert itthon, köszi az ötletet, ilyen egyszerűen finomat:)
VálaszTörlésJaj de jó, nagyon örülök!
VálaszTörlés