2011. június 22., szerda

Horgolt Panna jót aludt. . . .

. . . felébredt, és gondolt egyet, ha már megszületett, elindul világot látni. Hosszan böngészte a Világatlaszt, míg végül arra jutott, Itália a neki való hely. Szereti a meleget, a napfényt, a tengert, Gianni Morandit, a toszkán tájat, na és persze a jó fagyit. Nekilátott hát pakolni, és készülődni: berakta a fürdőruháját, a naptejet, strandpapucsot, fényképezőgépet. Rájött, hogy még nincs útlevele, de arra is, hogy a személyi igazolvány is elég az EU határán belül. Már csak azt nem tudta, mivel menjen. Hosszan gondolkodott, míg végül azt találta ki, vagy repülővel megy vagy robogóval. Hogy melyik mellett döntött, holnap kiderül.

2011. június 21., kedd

Horgolt baba névadó


Kipattant ez a horgolt tettrekész baba a kezeink közül. Hetek óta visszük magunkkal mindenhova, keresi a helyét a világban. És még valamit keres: a nevét. Mi legyen a neve? Segítsetek!

2011. június 10., péntek

Nászajándék takaró

Esküvőn voltunk a múlt hétvégén. Olyan  jól sikerült a nászajándék, hogy termék lett belőle :))

2011. június 5., vasárnap

Horgolt nyuszi és valaki nagyon édes

Ez a kép vár ma a postaládámban, egy fáradt de dicsőséges hétvége után. És hát tényleg, egy ilyen kedvesség, olyan jól tud esni az embernek, energiát ad, felvidít, megmosolyogtat, kitartást erősít, ja és nem utolsó sorban munkára serkent. Köszönöm!

2011. június 4., szombat

Kavics dominó


Mert újra itt a nyááááár! Bár még a iskola tart, de már meleg van, sőt kánikula, és írják a táblára a sulikban a VAKÁCIÓT. Hát nem volt csodálatos mindig ez az utolsó hét??? Amikor a tanárnéni izzad, és osztályról is ömlik a víz? Amikor elolvad az uzsonna, és nem kell zoknit viselni? Amikor fura nevű osztályozó értekezlet miatt elmarad a tanítás? Amikor már miniatűrre zsugorodott mindenki ceruzája a tolltartóban, a radír és a hegyező pedig már rég a múlté? Amikor megbeszéltük, hogy akkor nyáron majd levelezni fogunk? Ja és hogy jön mindez a kavics-dominóhoz. Ja hát sehogy :))

2011. június 1., szerda

Lilók figyelem!

Kedves Lilók és Liló rokonok! Ingyen elvihető ez a Lilós takaró, aki először egy valódi Lilót virtuálisan bemutat nekünk a Facebook kommentekben, viheti is! Gyerek méret! A takaró pillanatok alatt gazdára talál, köszönjük a játékot!