2011. december 23., péntek

Kellemes Ünnepeket!

És kikapcsolódásban gazdag a fentihez hasonló bambulást merengést kívánok a következő napokra!

2011. december 22., csütörtök

Póló lánc - mielőtt becsomagolom

Last minute ajándék készítés (ugye ez nemcsak nálunk van így???): vedd ki a szekrényből apa megunt pólóját, vagy gyerek foltos trikóját, szabdald fel csíkokra, húzd meg, kösd össze és kész a dizájnos pólólánc, kiskamaszoknak, nagykamaszoknak, anyukáknak, nagymamáknak. Aki ennél részletesebb leírásra vágyik, az Ettestudios honlapján megtalálja. Nyugalmas és kreatív készülődést!

2011. december 19., hétfő

3 WAMP után

Sok munka
sok pakolás
sok kávé
sok kedves arc
sok kiürült doboz
sok elfogyott fonál
sok új terv
és főként sok-sok boldog kisgyerek
köszönöm mindenkinek aki a WAMP-on kedves szavakkal, mosolyokkal és elismerő hűhákkal tisztelt meg
nyugodalmas készülődést és családfeléfordulást kívánok a következő napokra mindenkinek
én is így teszek

2011. december 15., csütörtök

Ingyen Szállítás Napja

Távol lakók és lusták figyelem! Ma Ingyen Szállítás Napja! Minden Mamazon terméket házhoz viszünk. Amíg a készlet tart! További információ: http://www.mamazon.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=49&Itemid=54
 

2011. december 9., péntek

Horgolt tacskó - Mamazon - a WAMPon

Szóval ez a tacskó olyan, mint a banán volt a nyolcvanas években, már aki érti, mire gondolok. Szóval most lesz pár darab a WAMP-on (barna és drapp is), és utána már csak 2012-ben!

2011. december 3., szombat

Holnap WAMP!

Állatkák sorakoznak szép csendesen, most már nem a kosárban, hanem a gurulós bőröndben. Szép csendben várják, vajon holnap kinek a kezébe kerülnek a WAMP-on, milyen új izgalmak elé néznek. Én velük együtt drukkolok, de azért mindig van akitől nehéz megválni . . .  ezúttal az egyik gülü-szeműre sikeredett lila csíkos bagolyért fog fájni a szívem. Ha elmegy. Nézzétek csak, ott a bal szélén gülüzik, vajon mi lesz vele?