2011. október 6., csütörtök

Eltűntem . . .

. . . de lassan visszaszivárgok. Mert olyan gyorsan pörögnek az események mostanában a kis életünkben, hogy a blog egész egyszerűen nem tudta nyomonkövetni. Most viszont van egy kis szusszanás, és lassan megmutatom az újdonságokat, az eseményeket, meg egyáltalán, hogy mi újság Mamazonnál.



Először is a mániám, a tornazsák kollekció. Ezt először is magamnak gyártottam, és utána lett belőle termék (ahogy az sokaknál lenni szokott:). Mert én TÉNYLEG megőrültem, amikor reggel átestem 8 külfönféle tornazsákon (nem, nincs 8 gyerekem, még mindig csak 2 van), és hirtelen nem tudtam, melyik hova, kinek és mi van benne. És akkor megalkottuk a "különóra-tornazsák" kollekciót. Ez így rémesen hangzik, ha van valakinek jobb ötlete erre a szóra, várom szeretettel, kap tőlem egy csokit. A tervezés volt a legjobb, 10 éves Macskával (ő kérte, hogy ez legyen a blogbéli neve) terveztük meg a mintákat, a színeket. Biztos van olyan különóra, amit kihagytunk, majd az igényeknek megfelelően pótoljuk.

Íme hát egy kis ízelítő, a többit a TAKOO honlapján. És most akció is van! Na rohanok, kezdődik a furulya...

4 megjegyzés:

r- írta...

mondjuk a sieles es tenisz tornazsak nem eletszeru mereteben, de a balettzsak annyira csodaszep, hogy csak na:) meg ja, nekunk is millio zsak van, h ne kelljen allandoan pakolni:)

Mamazon írta...

Hát tényleg nehezen fér bele egy teniszütő egy ilyen zsákba, de a gyerekek már nagyon belejöttek a tervezésbe, és szabad utat adtam :) mondjuk a váltócuccnak lehet zsk. A síelésnél viszont maximum a zoknit tudom elképzelni benne :))

Nils Holgersonné írta...

különzsák. Minden különórának külön-külön :) na jó, csak vicc volt, mindenképp el kell nevezni valahogy?

Mamazon írta...

Ez nagyon is jó ötlet! És üdvözöllek nálam, és is szoktam nálad járni :)