2008. április 14., hétfő

Azok a bizonyos babák

Elkészültek a "non ugly doll" sorozat következő darabjai. A piros robot, aki Janó névre hallgat, és a sárga kutya, aki Lulu névre hallgat, örömmel csatlakoztak Rózához, Dinihez és Mimihez. Így már együtt a család, együtt buliznak a mamazon.hu csak nekik kijelölt raktár dobozában. Néha olyan hangosan kuncognak, hogy a gyerekek nem tudnak aludni, de ilyenkor valamelyiket meghívjuk magunk közé, és ő részletesen elmeséli nekünk történetét. Ha ti is akartok ilyet, nosza rajta, bár a történetet nem biztos, hogy magával viszi :)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Eddig nem vettem észre, hogy ez a te blogod egy webshophoz tartozik, mert csak a feedet olvastam. Javaslom, hogy tegyél be egy képet, vagy linket (vagy mindkettőt) a shopról a blogbejegyzések lábjegyzetébe (vagy mi ennek a neve - footer azt hiszem), ami a feedeknél is látszik. Szerintem.
Mivel gyönyörű minden.
Egy kérdés/kérés: lehetséges olyan krétakukacot varrni, amiben a waldorfos méhviasz krétát lehetne tartani? Olyat nagyon szeretnék!
Kirakhatom a linket az oldalamra?

Mamazon írta...

Szia! Köszönöm a dícsérő szavakat! És igen, persze, hogy kirakhatod a linket az oldaladra. (Ja és igenhogy van waldorfos krétakukac, 1 soros és 2 soros is, írj ide: info@mamazon.hu)