2008. április 25., péntek

Pedál nélkül

Egészen belejöttünk a biciklizésbe. Most már hárman két keréken, egyikünk két keréken, de pedál nélkül hajt. Tehát összesen van 8 kerekünk, és 6 pedálunk, 2 bukósisakunk. A pedál nélküli bicikli egy megváltás a szülőknek 2 és 5 éves kor között, amikor a kismotor már kicsi, de a kisded maga hajtana valamit. És egyensúlyozni is egész könnyű lesz majd utána a "nagyok" biciklijén. Mi szeretjünk, csak nem tudjuk, hogy hívjuk. Egyéb részletek Papazon-nál: info@takoo.hu

3 megjegyzés:

kalgabka írta...

Szia!
Mi TOLLER-nek hívjuk. 3 éves kislányunk nevezte el így anno, mert ugye roller valahol, de mégsem az, viszont tolni is lehet, meg tolva haladni (na jó, lehet, hogy inkább lökni...), aztán ez a név rajtaragadt, és a szélesebb család, no meg az ismerősök is így hívják, ha azzal megyünk valahová (persze napi edzésben van, de már a második gyerkőcünk gyűri, a nagy már egy pótkerekes bicajjal küzd, mert az egyensúlyérzéke nagyon jó, de mégis meg kell tanulnia pedálozni, kontrázni, főleg, hogy épp csak leér a lába. GYorsan le kell majd vennünk a pótkereket, mert a tollernál megszokta, hogy minden terepen mehet, a pótkerék meg ugye mindenhol beakad, megakad...) Jó bringázást! Puszi.

Mamazon írta...

Teljesen egyetértek, a pedál nélküli nagyon jól megtanítja az egyensúlyozást, de a pedál egyszer csak nehezítő tényező lesz. Nekünk az vált be, hogy kihagytuk a pótkerekezést, hanem a klasszikus bottal tolást választottuk, és aztán már hamar ment a 2 kerék.
Egyébként nagyon ötletes a TOLLER név, tetszik.

UKati írta...

szia!
Mi is nemrég vettünk a 2,5 évesnek "futóbiciklit". A Toller azért aranyosabb. Sajnos a mi kisfiunk egyelőre csak toligálja a lakásban, minden újdonságtól visszariad :-). Talán őszre! Akkor már a lába is jobban leér majd.

Kati