2008. június 26., csütörtök

Ajándék takaró

Előfordul, hogy kisebb félreértések miatt kétszer kell legyártani egy névreszóló takarót. Ilyenkor a "rontott" takarót, aminek a mérete más, mint amit a kedves vevő megálmodott, akció rovatunkban megjelenik, és általában el is fogy hamar. Ez a NINA feliratú takaró azonban napok óta csak hánykolódik körülöttem, nem bírom magam rávenni, hogy akció rovatunkban megjelenjen, hiszen hány NINA nevű 0-1 éves kislány lakhat kishazánkban? Ezért aztán úgy döntöttem, ez a takaró ajándék lesz kedves blog olvasóimak. Illetve csak egynek, mert ajándékba adom az első blog olvasónak, akinek van NINA kislány rokona, ismerőse, és aki mindezt le is írja ide nekünk. Hajrá NINA rokonok!

3 megjegyzés:

Szömörce írta...

A férjem unokatestvérének a kislánya Regina, de Ninanak becézik.Így is lehet pályázni?

Unknown írta...

Tegnap egy kedves barátnőm hívta fel a figyelmemet erre a takaróra a játszótéren. Bár mind a két oldalt - takoo, mamazon - ismerem, a blog olvasására sajnos ritkán jut időm a kicsi lány mellett, így elég későn értesültem róla, hogy egy Nina takaró kis gazdára vár :). Nina baba teljes neve Norina, így ő sem "igazi Nina", bár pocaklakó kora óta így szólítjuk. Most már lassan 10 hónapos és a nevéből a "baba" rész kimondását már aktívan gyakorolja. A Norinát ritkán hallja, bár minden nap többször is elolvashatja, hisz az ágya melletti egyedileg méretre készített pillangós-virágos falvédőjén ez áll. :) Milyen jó lenne ha a takaróján a Ninát olvashatná...:)

Névtelen írta...

hahó, itt egy igazi Nina ismerőse posztol! teljesen Nina, a haja a mosolya a neve is Nina, tegnap csekkoltam le amikor felugrottak hozzánk. Hozta a mamáját, Gabit és a papáját, Szabolcsot. Most 8 hónapos, igen gyorsan bepakolta a nálunk felszolgált céklapürét, de azért hagyott helyet a gyomrában a terasznövény levélzetének is.