2008. június 13., péntek

Alvó rongy

Tulajdonképpen gondolhattam volna, hogy ennek a darabnak lesz az egyik legnagyobb sikere a Snoozebaby termékek közül. Mert ki ne szeretne egy nyugodt éjszakát, egy nyugodt fél éjszakát, egy nyugodt órát vagy egy nyugodt 10 percet? Mert valljuk be, vannak pillanatok, amikor mindent bevetünk, éjszakai mászkálást hangos zenére, porszívó hangjára altatást, otthoni babakocsizást . . . hogy más tippet ne adjak. Nem is volt ez olyan rég a mi családi életünkben, de a rongy, a BIZONYOS rongy még mindig megvan, segítve immár nem a nyugod éjszakák, hanem a nehéz pillanatok átvészelését. És aki ebből kismama bizniszt csinál, csak gratulálni tudok neki, hajrá Snoozebaby!

2 megjegyzés:

ajvé írta...

Szia!

Nagyon megtetszett ez az alvórongy. Kíváncsi lennék arra, hogy pl. milyen anyagból van, mekkora mérete, honnan lehet szerezni hozzá ilyen cimkéket, csíkokat? Ha tudsz, segíts. A kisunokám mostanában imádja a pelust a szájába nyomkodni, szerintem ez jobb lenne.
Köszi előre is.

Szia Ági

Mamazon írta...

Szia! Ezt mi nem gyártjuk, hanem forgalmazzuk, és itt lehet kapni! http://www.mamazon.hu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=2&Itemid=54
Üdv:
Zsuzsi