2008. december 15., hétfő

Amikkel mostanában játszunk

Mivelhogy megkezdődött a nátha szezon, előkerültek a régi játékok:

Nagyfejűeknek hívjuk őket, van már belőle egy tonna, mert kisnagylány mindenkitől ezt kér. Először nem voltam túl lelkes tőlük, de meg kell, hogy mondjam, hogy egész jókat játszunk velük. Hát kell egy kis műanyag nem? A városkát kedvenc Kapla építőjátékunkból építettük. A lábikón pedig nincs zokni, talán azért vannak most megfázva???

A megunhatatlan Playmobil. Amint a képen is látszik, pár még a gyerekkorunkból. Ismét előkerült a babaház, amit - mint minden évben - téli ruhába öltöztettünk. Papírlapokból jégcsapokat vágunk, és minden emeletre, és a tetőre felragasztjuk.

Igazán most kezdtük el a nagy Puzzle korszakot. Fantasztikus a Djeco új készlete, ami már Magyarországon is kapható. Nem mondom, hogy olcsó, de annyira más érzés egy gyönyörű puzzle-t kirakni, amin nincs se Micimackó, se Thomas (bár persze biztos azok is gyönyörűek, csak más szempontból). És egyébként igazi csapatépítés a testvéreknek. Tudom ajánlani, amikor már összecsapnak köztük a hullámok. Mert bár nálunk ilyen sosincs, talán máshol előfordul :)))
És ti mivel játszotok?

2 megjegyzés:

panyizsuzsi írta...

Én a Djeco társasokért vagyok oda. Most is fognak egyet kapni!

Mamazon írta...

De jó nekik :) És melyiket?