2009. április 29., szerda

Holland uzsonna

Amióta nagykislány holland uzsonnát visz magával az iskolába, üresen kapom vissza az uzsonnásdobozt. A tartalma a következő: Stroopwaffel (a világ lejobb keksze, benne édes-mézes), almaszósz (???), és csokiforgácsok. Hát nem mondom, hogy nagyon egészséges, de holnap reggel mindegyik darab elfogy, így hát visszatérhetünk a bioegészséges uzsonnákhoz, és a félig megrágcsált répákhoz. Tényleg, nálatok mit visznek a csemeték uzsonnára, ami el is fogy?

7 megjegyzés:

Gabriella írta...

Szia!
Nálunk csak a túró rudi jön be, vagy kinder pingui, vagy maxi king. Márha egyáltalán uzsonnázik a lelkem. :)
G.

Ági írta...

Szia!

Nálunk még nem aktuális a kérdés, lévén, hogy még egy évig ovis a nyagylányom, de azért uzsonás dobozaink már vannak és én is kíváncsaian várom az ötleteket, hogy a szalámis zsömlén kívül mi kerüljön bele..

ui. Jól indult a napom, mert megnyertük a zsírkréta tartót. Nagyon köszönjük! Hová írjam meg az elérhetőségemet?

zazálea írta...

Szendvicset visz a csemete, de a kekszről eszembe jutott, hogy én is ilyet hoztam haza mindig, még a reptéren is vásároltam, nehogy ne legyen elég.. Nagyon szeretjük...... :o)))

Mamazon írta...

Ó igen, de a túró rudi mire délután lesz, khm, és mikor visszajön szétnyomva, khm khm...

Mamazon írta...

ó a szendvics az csak ha Nutellás, a probláma szintén az, hogy ezt uzsonnára eszik dálután, és addigra a szendvicsek már nagyon egybeérnek :)

r- írta...

hat az en gyerekem a tieidhez kepest akkor ridegen tartva:) amugy pl margarinos-fetasajtos kenyer remekul elbirja delutanig, meg a sajtkremesek is, a zoldseget en sose teszem bele, hanem kulon csomagolom, ahogy a darabolt gyumolcsot is - mondjuk en gyerekem meg a felugyeletem mellett uzsonnaz
ja ilyen gyumolcspepet itthon is kapsz, nagyobb elelmiszerboltokban a zoldesegpultok kornyeken kell keresni (ne kerdezd, miert:)

Sch Gabi írta...

Bocs,én csak úgy bekukkantottam, s szintén nagy rajongója vagyok a szirup waffelnek. A Rossmannban nagyon finom kapható, bio változatban, az talán még egészségesnek is nevezhető... és megfizethető, mindig újra beszerezhető.
Amúgy nagyon tetszettek a boltjaid (a puha cipőknek régi rajongója vagyok)és a blogodat is kiváncsian látogatom.
Üdv, Gabi