2010. január 10., vasárnap

Hírek a boltból + ajándék polár ruha


Biztosan rettentő kiváncsiak vagytok, hogy mi újság a boltban, de ha nem, akkor is megosztom veletek :) (Aki még esetleg nem tudná, december elején boltot nyitottunk Budapesten a Tátra utcában.) A boltocskánkba bemennek emberek, és vesznek dolgokat. Most mosolyogtok ugye, pedig én ezt el sem hittem volna, hogy ez így fog történni. Szóval boltosok lettünk. "Anyukád mit dolgozik?" "Boltos" HAHA

Mindenesetre a boltokban árleszállítások kezdődnek, így hát ez minálunk sem lesz másként. A héten kezdődnek a téli leárazások, járjatok a bolt felé, és 30% kedvezménnyel kapjátok a polár sapkákat, ruhákat és hozzá illő takarókat!

Aki pedig nyerni akar, nyerhet itt egy - a képen látható - polár ruhácskát, ehhez semmi mást nem kell tennie, mint szerda éjfélig egy megjegyzést hagyni itt.

16 megjegyzés:

N.Zsuzsi írta...

Mivel már van egy mamazonos takarónk, tudom, milyen jó minőségű polárból dolgoztok, szóval igen, szeretnék egy ruhát a kisebbik lányomnak, 104-110es körül hord ruhákat (kis gebe, csak magas).

Evicuska írta...

Hú, mi nagyon örülnénk egy 74es ruhácskának:)

Ági írta...

Azt hiszem az ikrek hajba kapnának, ha csak egyikük kapna, így a nagyobbikon tudnám elképzelni a ruhácskát, aki 6 éves és 116-os a mérete.
Ágnes

panka írta...

Már egy ideje szemezek ezzel a ruhával, ha az egyik lányomnak nyernék egyet, a másiknak már biztosan vennék. :-) 68-as a kicsi, ilyen méretet a webboltban nem is láttam sajnos, 86-92-es a nagy.

Edina írta...

Általános iskolában harmadikos voltam, amikor '89-ben Anyukámék "turkálót" csináltak. Hú, akkoriban még nagyon ritka volt és nem is lehetett pl. angol ruhákhoz jutni. Főleg a holland ment.
A lények az, hogy alig ment a fejembe gyerekként, hogy Anyuék "boltosok" lettek. Főleg, hogy Magyarországon csak akkoriban kezdtek egyéni vállalkozások indulni.

Jaj, de fáj a fogam egy kék 80-asra:)

Gabesz írta...

Nagyon szeretnék egy 116-122-es méretűt a kislányomnak.
De ettől függetlenül szeretném itt megköszönni a Karácsony előtti rugalmasságot és kitűnő szolgáltatást!

viksi írta...

Menő lenne Micinek egy ilyen polár ruci. Drukkolunk a bolthoz!

Mariann írta...

Egy 92-esnek örülne a Katám....és én is..:)

Unknown írta...

Én már az űrhajós sapiba is bele voltam zúgva, nemhogy ebbe a kis polár ruciba! :D Nálam a meleg sárga a nyerő, 98-asban... (Értékelték már a gyurmaprojektet, vagy csak lemaradtam?)

Unknown írta...

Julcsinak van takarója, lábzsákja...már csak egy ruha hiányzik a (majdnem)teljes kollekcióhoz, 74-es méretben!

A bolt amúgy nagyon csinos, az eladó pedig nagyon kedves!
Ági

Jy írta...

A boltot már láttam, gratulálok! Ruhaméretet babonából nem írok, hátha én nyerek - mert fortuna kifürkészhetetlen :)

panyizsuzsi írta...

Emike örömmel viselné, természetesen mezítláb!

Dius írta...

Egyszer már nem nyertem sapit a fiaimnak, hátha most nyerek egy ilyen kisruhát az unokahúgomnak. :) Mondjuk egy 86-ost, mert kisebb nincs.. de ő meg majd belenő ám. :)

De azért Panka Borkáján is szívesen megnézném, mert ő amúgyis a szívem csücske. :))

zsivas írta...

Én már kinéztem egy űrhajós sapit, de a kis ruha is bejön :-)

Unknown írta...

Én is szeretnék kb 104-est az Emmának!! Jaj de izgalmas....

julo írta...

huuuuuuudejooooooooolenneeeeeeeeeee