2009. január 6., kedd

Pár gyerekrajz . . .

Hamar gyűlnek nálunk a rajzok, és egy idő után mindent elborítanak. Most viszont, hogy újra elkezdődött az iskola, kénytelenek vagyunk ismét valami rend(félét) kialakítani nagykislány íróasztalán. Ekkor előkerül a rajzos doboz, és átválogatjuk az új rajzokat, hogy mit érdemes elrakni a jövőnek. És hát nincs is annál édesebb, mint amikor egy 7 éves rádöbben, hogy mit fejlődött az egy évvel ezelőtti önmagához képest :)

Ui: Egyébként iszonyú nehéz a szortírozás, én szívem szerint mindent megtartanék, de józan eszem azt diktálja, hogy ennek nincs sok értelme. Ti ezt hogy csináljátok?

6 megjegyzés:

VKOrsi írta...

én a fontosabb - mérföldkőszerű - rajzokat rakom el, első felismerhető emberrajz, állatok... stb.
így annyira nem gyűlik :)

Julcsi írta...

A "legjobbakat" befóliáztuk és tányéralátétté avanzsáltak. Kiváló ajándék nagymamának, keresztmamának, barátnőnek. Írtam róla a blogomban is:-)

Monika írta...

Többször tanultam és hallgattam gyerekrajz elemzést...Igazi kincsek a gyerekrajzok!!!!Ha tehetitek,ne dobjatok ki egyet sem. Ami úgy tűnik,hogy nem érdemes a megtartásra,fontos mondanivalót és jelzést rejthet a hozzáértő számára.

Mamazon írta...

És aki nagyon ügyes - textilre is átvihetők ezek a rajzok ám.

Névtelen írta...

Beszkennelni?

Névtelen írta...

Igaz egy éve írtad ezt a bejegyzést, de sajna én csak most keveredtem ide. A legjobbakat bescannelem, és fotóként kinyomtatom, illetve pl. most karácsonyra ajándékba készítettünk egy füzetet a családtagoknak, amibe Palkó fiam rajzai kerültek, úgy kb. egy évre visszamenőleg. Természetesen nagy sikere volt. :)