2009. február 19., csütörtök

Tesó ügy

Hogy mit olvasunk mostanában? A Tesó-ügyet, ami olyan friss, mint a ma reggeli zsömlém, és olyan vicces, hogy percekig nem kaptam levegőt a saját röhögésemről. Megtudhatjuk belőle, hogy például azért jó, ha az ember anyukája terhes, mert a kulcscsontja megpuhul, és nem nyomja az ember fejét, és hogy terhesség alatt néha hirtelen sírni kezdenek ezek az anyukák, akár a bálnák, valamint hogy az apukák kénytelenek anyukák lábát ilyenkor szőrteleníteni. Édesek a rajzok, humoros és életszerű a szöveg, csak ajánlani tudom mindenkinek. (Ja és az első 50 rendelő a Pagony oldalán kap meglepetés babát is, amihez volt némi köze a Mamazonnak is:)

4 megjegyzés:

Idras írta...

nektek is tetszik mamazon mama mert nekem igen.

Mamazon írta...

Szia kedves kis Idras, szerintem is nagyon jó. Neked melyik a kedvenc részed?

Névtelen írta...

Ugye nem baj, ha más kritikát is írok? Belenéztem a könyve és hát elég sok fenntartásom van. Remélem, hogy a gyerekem soha nem úgy gondolt a testvérek érkezésére, ahogy a főhős, a szülést sem olyan "minimailsta", már-már lehangoló módon élte át és annak végképp örülök, hogy ha meglátta/meglátja testvérei szoptatását, nem egy tejesüveg jut eszébe. És abba a tévhitben sem nő fel, hogy a nőknek a szülést követően "még nem érkezik meg a tej, amire várni kell".

A gyerekek azért, mert kicsik, érzelmileg és szellemieg sem ilyen egyszerű lények.

Én személy szerint nem ajánlanám, vannak ennél sokkal kedvesebb, szebb és valóban humoros könyvek a témában. Ha már könyv, legyen nem csak illusztrációjában igényes, hanem tartalmában is. - Kriszta

Mamazon írta...

Szia Kriszta! Dehogy baj, én nagyon vevő vagyok a kritikára (főleg ha nem én írtam a könyvet). Teljesen értem, amit írsz, és el is fogadom, én egyszerűen úgy kacagtam, amikor olvastam, mint már rég. Persze a gyerekek nem kacagtak, csak rajtam, de azért így is jó volt. Szóval egy talán egy kicsit felnőtt mese?