2009. november 23., hétfő

Kulisszatitkok

Ma nagykisfiúval szinte egész nap dolgoztunk. Hiába, közeledik a karácsonyi hajtás, be kell fogni a család kiskorúit is. És annyival könnyebb volt együtt, mind egymagamban, egyrészt lelassított, nem őrültem meg a saját tempómtól, másrészt vannak már dolgok, ahol egy 5 éves is tud segíteni, például számolás, szortírozás. Ilyenkor nagyon irigylem a régi nagy családokat, ahol mindenki együtt volt, és egy célért munkálkodott.

És hogy mit is csináltunk. Lefotóztuk az új űrhajós sapkákat (lásd fent), amiket persze mind fel is kellett próbálni . . .
. . . lefotóztuk az új polár ruhákat, amik közül bár a rózsaszín nagykisfiú szavaival "letörölhető", mégis valahogy mindig az került a tetejére . . .
. . . és közben a futár meghozta Hollandiából az új Snoozebaby kollekciót, amit hát ugye át kellett számolni, közben megtanultunk 10-ig összeadni . . . hát így megy a mi kis gyárunkban a munka.

1 megjegyzés:

Edina írta...

Jaj, mikortól lesznek a ruhák? Vagy csak én nem találom?
Turikban, teszveszen állandóan ilyenekre vadászok, van olyan darab, amit 10hónapja hord a lányom, elősör ruhaként, majd tunikaként, majd mellényként. Amíg a hónaljánál jók, addig kihasználható!

Szóval alig várom:)