1) Birsalmát feldaraboljuk, kimagozzuk, de nem hámozzuk meg
2) Megfőzzük (kb. 1 óra)
3) Lecsöpögtetjük
4) Összeturmixoljuk
5) Súlyának 80%-a cukorral elkezdjük főzni, és állandó keverés mellett sűrítjük. Akkor van kész, amikor keverés közben előtűnik a lábos alja, illetve amikor kicsöppentés után megdermed.
6) Kiöntjök egy peremes tálba, és 1-2 napig szikkasztjuk.
7) 1-2 hétig forgatjuk
8) Vállonveregetjük magunkat.
9) További ötletek birsalmához itt.
3 megjegyzés:
Szia!
Biztos vagy benne, hogy a www.mamazon.hu működik? Én próbáltam jobbról, balról, simán és Guglin, de sehogysem jön be...
bbbb
Sikerült már? Én nem látok problémát, de az nem jelent semmit :)
kos-tol-ót kos-to-lót!!:)
Megjegyzés küldése