2008. november 13., csütörtök

Takaró ajándékba


Gyurikák figyelem! Újabb ajándék takaró kerül meghirdetésre, mivel legutóbbi takarónk már elkelt. A játékszabály a következő: ezt a bejegyzést kell kommentálni, pár szóban leírni, hogy ki az a bizonyos Gyurika, aki ennek a takarónak a gazdája lesz. (Ne legyen túl nagy Gyurika, mert ez egy babatakaró :) És akkor már vihető is a takaró! Fizetni pedig most sem kell érte. (Több bejegyzés esetén sorsolás lesz vasárnap este.)

8 megjegyzés:

mozsetta írta...

Gyurika az unokaöcsém, aki per pill nagyon beteg, és biztos feldobná egy ilyen szép takaró. Üdv, Zsófi

otvosdia írta...

Nekem is van Gyurikám :-) Másfél éves rosszcsont. Imádja a csigákat!

Üdv.

Dia

otvosdia írta...

Bocsának elfelejtettem: Gyurika a keresztfiam.

anya.25 írta...

Szia!
Nekem nem kell a takaró,nincs Gyurika se közel,se távol,csak szeretném leírni,mennyire tetszik a blogod :)szupiii!és ez a takaróóó is nagyon ari!
Üdv:Szilvi

Unknown írta...

Van egy kisfiam Gyurika , aki sem túl nagy sem túl kicsi,mert 3 éves.A csiga volt az első, amit le tudott rajzolni és azóta is nagyon szereti ezt a kis állatkát, de ő azt mondta ha megnyerné a kis takarót biztosan az újszülött kistesójának ajándékozná karácsonyra, hogy örökké emlékezzen rá.:-)
Antónia

Mamazon írta...

A takarót Mozsetta nyerte, várom levelét. Hogy a többiek se búsuljanak, nekik kedvezményes áron jár egy Gyurikás takaró.

Unknown írta...

gratulálok mozsetta és gyógyulást a kis Gyurikának:)
mamazon mama köszönjük a lehetőséget:)

mozsetta írta...

Ó, de jó! Remélem segíteni fog a takaró meggyógyulni Gyurkának. És mivel nem találom, hol is tudnék privátban írni Neked, megírom itt a címemet, hogy egyeztetni tudjunk: mozsetta@yahoo.com. Várom a jelentkezésedet! Üdv, Zsófi